Internet/bredbånd kommer måske til Kongsmarkområdet.

Hej Alle

Så er der nyt fra Fibia.
Som det fremgår af nedenstående, er det vigtigt du snarest bestiller tilslutning til Fabia via det link der er angivet. Læs også de vedhæftede filer, som indeholder information om priser, fradragsmuligheder og muligheder for at afmelde i perioder. Bemærk, at selv om du bestiller Fabia, er det afhængigt af antallet af bestillinger de modtager, om de leverer eller ej.

Hilsen Bestyrelsen

Kære grundejere.
I Kongsmark Strandhuse grundejerforening er der udvist stor interesse for at få etableret bredbånd fra Fibia. Der er flere ønsker om f.eks. hurtigere internet, stabilt internet, billigere internet og tv-pakke muligheder m.m. Derfor har bestyrelsen kontaktet Fibia, der har givet et tilbud, som dog afhænger af hvor stor tilslutning der opnås. Der er fastlagt et område fra Stillingevej i nord til Kelstrup Strand i syd. Dette omhandler ca. 1500 adresser.

I vedhæftede dokument har vi forsøgt at beskrive indholdet af det Fibia tilbyder os. Etablerigsprisen har de presset i bund og denne pris gælder til og med 16. december 2019. MEN, alt afhænger af om der er tilslutning nok fra grundejerne i området. Er der ikke tilslutning nok taber vi ALLE muligheden for at få deres internet etableret i området, projektet aflyses og Fibia går videre til andre områder med deres investeringer. Har det interesse ?

Så tilmeld din adresse hurtigst muligt på : WWW.Fibia.dk/kongsmark.

I vores grundejerforening håber vi at der bliver tilslutning nok til projektet. Vi mener at alene installationen, uanset man gør brug af den eller ej, er med til at fremtidssikre og øge sommerhusets værdi væsentligt mere end hvad det koster. Så hvorfor ikke slå til nu hvor vi har chancen ? Den kommer måske aldrig tilbage. 

Dette indlæg blev udgivet i Nyt fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.