Touren kommer til Kongsmark Strand 2. juli – Vigtig information

Til grundejerne i Kongsmark Strandhuse.

Der forestår en længe ventet begivenhed i form af cykelløbet Tour de France, som kommer forbi den 2. juli på Kongsmarkvej.
Der er flere henvendelser om hvordan det vil påvirke os bl.a. med trafik, parkering og mulighed for art se løbet passere.
Derfor har vi bedt Slagelse Kommune om at besvare nedenstående spørgsmål.
Udover denne mail og senere en eventuel mail i e-boks fra Kommunen er det op til jer selv at opdatere jer via Slagelse
Kommunes Tour side som løbende opdateres. Bl.a. om hvornår vejene lukkes og åbnes igen.
Carsten Pihl-larsen, Ringduevej 2, 4200 Slagelse.
20441660
cbpihl@larsen.dk <mailto:cbpihl@larsen.dk>

Tak for din mail – jeg har svaret nedenfor – og bruger dine spørgsmål til at udarbejde en ”ofte stillede spørgsmål”, så andre kan få glæde af svarene.
Mange tak for din tid og for at være med til at udbrede disse informationer. Vi har også et E-boks brev på trapperne til alle grundejere langs hele ruten!

Venlig hilsen

Puk Kirkeskov Hvistendal

Programleder, Tour de France 2. juli 2022

Tværgående Udvikling

<www.slagelse.dk/>
Stab for Ledelse Udvikling og HR
Stab for Ledelse Udvikling og HR
Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse
<www.facebook.com/SlagelseKommune> <www.linkedin.com/company/slagelse-kommune>

Direkte telefon :
29 12 42 03
Mobiltelefon :
29 12 42 03

EAN :
5798007387167

Slagelse Kommunes behandling af persondata <www.slagelse.dk/kommunen/om-slagelsedk/om-slagelsedk/databeskyttels e/kommunens-behandling-af-dine-data>
<www.slagelse.dk/borger/kultur-natur-og-fritid/idraet-og-talent/tour -de-france-2022>

Fra: Carsten Pihl-Larsen <cbpihl@larsen.dk <mailto:cbpihl@larsen.dk> > Til: Puk Kirkeskov Hvistendal <pukhv@slagelse.dk <mailto:pukhv@slagelse.dk> > Emne: Cykelløb på Kongsmarkvej.

Hej Puk m.fl.
Som formand i GF Kongsmark Strandhuse henvender mig til dig i forbindelse med det forestående cykelløb i vores område.
Der er ved at sprede sig en del usikkerhed og bekymring i vores sommerhusområde vedr. det kommende cykelløb,
men tag ikke fejl der er bestemt også mange der har store forventninger og glæder sig rigtig meget til den gule fest.

Bekymringerne opstår grundet forskellige oplysninger/informationer om bl.a. udlejning af områder til parkering og aktiviteter
på rabatten på Kongsmarkvej grænsende til vore grundejeres matrikler.
I Grundejerforeningen Kongsmark Strandhuse eller som grundejer er vi på intet tidspunkt blevet kontaktet af Slagelse kommune vedr.
disse forhold der kan og vil berøre vore grundejere. Det bør ikke være noget man selv skal opsnappe tilfældigt eller overraskes af på dagen.

Som vist nedenfor grænser vores grundejerforening op til Slagelses græsrabat på Kongsmarkvej, over en strækning på 300 meter
og ikke at forglemme frivilligt bliver vedligeholdt af grundejerne.
Sortspættevej i midten og et stisystem 150 meter nord for og et stisystem 150 meter syd for denne er adgangsvejen til Kongsmarkvej for langt over
200 sommerhusejere fra 4 foreninger. Det kan meget vel ske at hvis bare 100 huse med nogle gæster stiller op, så kommer tilskuertallet på denne strækning
op på 5-600. Dette kun fra sommerhusene.

Det er så nu, at vi i tide skal sørge for at alle vore grundejere bliver informeret om hvad der er planlagt og hvad de kan forvente af muligheder for at deltage.
Det er vigtigt for alle parten at vi HURTIGT får nogle klare svar på vore spørgsmål.
Ser frem at høre fra jer.
Med venlig hilsen
Formand for GF Kongsmark Strandhuse.

Hvad er planen og reglerne for de 300 meter foran vores grundejerforening :

1. Er der udlejet stadepladser eller aktivitetspladser ? Hvor er disse pladser placeret ? Oversigtkort ? Sidste tilmelding er jo udløbet, eller ? – Ja, der er udlejet til en pavillion til en handikappet borger og til en honningsælger. Vi ligger løbende aktiviteter i det offentlige ind i det interaktive kort, som findes via letourcph.dk 2. Lejes der ud til Autocampere eller bilparkering på disse 300 meter ? I så fald hvornår sker parkeringen ? ja – der er sat 8 pladser til salg, hvoraf 6 er solgt (5 til en grundejer i Kongsmark). Disse skal ankomme senest fredag 1. juli kl 20 og skal være væk igen senest søndag kl 10. Der er ingen bilparkering langs hele ruten 3. Må der overnattes i telt på rabatten før løbsdagen ? Nej 4. Må man opstille havepavillon eller solparasol på løbsdagen ? Nej – ikke så tæt på ruten uden tilladelse. 5. Må grundejeren afmærke et rabatstykke ud for sin havedør, til eget brug på dagen ? Nej – ingen må reservere offentlige arealer. 6. Bliver der opstiller nogen form for afspærring mellem Kongsmarkvej og rabatten ? nej 7. Hvem forestiller i jer skal være ”politi” så jeres regler overholdes og der undgås uheldige sammenstød ? Hvem kan vi henvende os til på dagen ? Vi har mere end 300 frivillige langs ruten på dagen. Så udover at alle er med til at skabe den positive stemning og en acceptabel adfærd, så er det de Tour Officials, der er langs ruten sammen med Dansk og Fransk politi, som står for at hjælpe til. I skal henvende jer til de Tour officials, som kommer til at bemande alle veje, der kører ud til ruten. 8. Oprydning af området ? Det er de frivillige delvist med til i samarbejde med kommunen og Tour de France. Forventer også at grundejerforeningerne hjælper til, da dette er en opgave, som går langt udover det sædvanlige og alle forhåbentlig bidrager. Vi opsætter ekstra affalds containere langs ruten.

De bedste sommerhilsner
Bestyrelsen





Dette indlæg blev udgivet i Nyt fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.